2016

Inku oli innostavin Inariviikot-somettaja

10.10.2016
Inku Saijets valittiin vuoden 2016 innostavimmaksi Inariviikot-somettajaksi.

Vuoden 2016 Inariviikoilla oli iloinen tunnelma ja hyviä esiintyjiä

9.8.2016
– Vuoden 2016 Inariviikoilla saimme kokea auringonpaistetta, tanssin iloa, iloista mieltä ja voimaa siitä, että pienissäkin tapahtumissa on suurta elämänvoimaa, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainensummaa Inariviikkojen tuloksen.

Paikalliset eväät -tapahtumaan runsas kattaus myyjiä ja esittelijöitä

19.7.2016
Inariviikoilla on nyt mahtava tilaisuus tutustua lappilaisiin yrityksiin, yhdistyksiin ja yksittäisiin taitajiin, kun toista kertaa Inariviikoilla järjestettävään Paikalliset eväät -tapahtumaan ilmoittautui lopulta edellisvuottakin enemmän lappilaisten tuotteiden ja palveluiden myyjiä ja esittelijöitä.

Inariviikkojen ennakkovalmistelut hyvässä vauhdissa – vielä ehtii mukaan!

11.7.2016
Inariviikoilla nyt toista kertaa järjestettävässä Paikalliset eväät -markkinatapahtumassa on vielä muutama paikka jäljellä paikallisten tuotteiden ja palveluiden myyntiin tai esittelyyn. Pariin suosittuun tapahtumaan myydään lippuja jo ennakkoon, mutta Inariviikkojen ohjelmassa on runsaasti myös maksuttomia tapahtumia. 

Valmiina hyvinvointitykitykseen? Inarin kesätapahtumat ladattu kehon ja mielen kutittelulla

26.4.2016
Inariviikkojen ohjelmassa on tänä vuonna erityisen runsaasti kehon ja mielen liikutukseen sekä luontoon liittyviä tapahtumia.

Inariviikkojen ohjelmistossa jo vaikka mitä!

22.2.2016
Inariviikkojen ohjelmistorunko täyttyy jo mukavaan malliin erilaisilla kesätapahtumilla. Ivalon Pelimannipäivät juhlitaan ensimmäisenä viikonloppuna, heti kun suosittu Vaskoolipatikka on taivallettu, Watercrossit perinteiseen tapaan heinäkuun viimeisenä lauantaina. Ja mitä kaikkea tähän väliin mahtuukaan?