Inariviikkojen ohjelmistossa jo vaikka mitä!

22.2.2016
Inariviikkojen ohjelmistorunko täyttyy jo mukavaan malliin erilaisilla kesätapahtumilla. Ivalon Pelimannipäivät juhlitaan ensimmäisenä viikonloppuna, heti kun suosittu Vaskoolipatikka on taivallettu, Watercrossit perinteiseen tapaan heinäkuun viimeisenä lauantaina. Ja mitä kaikkea tähän väliin mahtuukaan?

No ainakin retkeilyä Lemmenjoella ja Inarijärvellä, perinteiset kyläjuhlat eri puolilla kuntaa, Inarin uistelu-kilpailu, Paikalliset eväät -tapahtuma, Siidan ulkomuseopäivä, lastenpäivä Onnenlähettilään eli iloisen leppäkertun kanssa, limudisco, Taikuri Alfrendon taiat, Harrastajateatteri Ivaloisten Parisuhdeleiri-esitykset ja iso Satuja Soitosta -lastenkonsertti, joka on Pikku Kakkosta seuranneille entuudestaan tuttu ja tietenkin myös Stand Up-iltana nauretaan ja IvaloRockissa rockataan!

Kun tarkemmin ilmoitettuja ohjelmatietoja katsoo niin voi todeta, että onpahan paljon jo monipuolista ohjelmistoa tarjolla kesän kunniaksi! Vielä kuitenkin ehtii ilmoittaa se oma iloinen kesätapahtuma mukaan Inariviikkojen ohjelmistoon! Alustava ohjelmisto päivitetään lähiaikoina nettisivuillemme!