Vuoden 2016 Inariviikoilla oli iloinen tunnelma ja hyviä esiintyjiä

9.8.2016
– Vuoden 2016 Inariviikoilla saimme kokea auringonpaistetta, tanssin iloa, iloista mieltä ja voimaa siitä, että pienissäkin tapahtumissa on suurta elämänvoimaa, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainensummaa Inariviikkojen tuloksen.

Inariviikkojen kävijämäärä jäi edellisvuosien ennätystuloksista, kävijöitä oli kokonaisuudessaan noin 11 000. Eniten yleisöä veti tuttuun tapaan Watercrossit. 

Tapahtumien hyväntuuliseen tunnelmaan vaikuttivat kesäisen aurinkoiset kelit ja onnistuneet esiintyjävalinnat. Etenkin lastentapahtumat olivat erityisen laadukkaita ja viihdyttäviä. Somettajat toimivat yleisön tunnelmien tulkkeina sosiaalisessa mediassa ja raottivat uudella tavalla myös tapahtumien järjestämisen arkea. Innostavin somettaja valitaan syyskuussa.

– Inariviikkojen kehittämiseen voi edelleen osallistua antamalla palautetta Inariviikkojen verkkosivuilla www.inariviikot.fi olevalla lomakkeella, Karjalainen muistuttaa.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan paikallisille tutun Edorfin muistoksi kaunis Hobo Newsin "Lauma vaeltaa" -CD-levy.

– Suuri kiitos vielä kaikille tapahtumien takana uurastaneille ja tapahtumiin osallistuneille!

Lisätietoja: Inarin kunnan kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, 040 776 7546, mirja.karjalainen@inari.fi