Inariviikoille etsitään sosiaalisen median sisällöntuottajaa – myös kesätapahtumien haku on käynnissä

12.4.2024
Inarin kunta etsii sosiaalisen median sisällöntuottajaa kesätapahtumiin. Tehtävä keskittyy Inariviikot-tapahtumakokonaisuuden markkinointiin ja yhteistyöhön tapahtumajärjestäjien kanssa.

Inariviikot järjestetään jälleen heinäkuussa – tapahtumakalenteri on nyt avattu ilmoittautumisille

27.2.2024
Millaisia tapahtumia Suomen suurimman kunnan kylissä järjestetään tänä kesänä? Se selviää vasta, kun tapahtumajärjestäjät ilmoittavat ohjelmaa Inariviikkojen juuri avattuun tapahtumakalenteriin.

Inariviikkojen kävijämäärä nousi notkahduksesta – ensi kesänä juhlitaan Ivalon Pelimannipäivien 50-vuotisjuhlia

22.8.2023
Inariviikkojen tapahtumissa 21.–30.7.2023 oli yhteensä yli 10 250 kävijää, mikä palautti yleisömäärän aikaisempien vuosien tasolle. Kesän 2022 Inariviikoilla kävijöitä oli ollut vain 6 200, mikä oli kuitenkin ilahduttanut tapahtumajärjestäjiä kahden pandemian vuoksi väliin jääneen vuoden jälkeen.

Rouheaa tarinankerrontaa ja musiikin monipuolisuutta - Juurakko perjantaina 28.7. Sajoksessa

26.7.2023
28.7.2023 Sajoksessa esiintyy vivahteikasta juurimusiikkia ja tarinankerrontaa huokuva Juurakko. “Olemme innoissamme tulossa esiintymään! Luvassa on lämmintä tunnelmaa ja yleisökontaktia. Juurakolla on paljon pohjoiseen ulottuvia tarinoita ja on kiva tulla esittämään niitä paikan päälle. Se on aina erityistä” - Minsku Tammela

Inariviikot alkavat – reippaasti yli sata tapahtumaa kokoaa alueen asukkaat ja matkailijat nauttimaan kesästä kaikilla aisteilla

18.7.2023
Inarin kunnan, alueen yrittäjien, yhdistysten sekä paikallisten asukkaiden ja mökkiläisten järjestämiä tapahtumia kertyi Inariviikkojen ohjelmakalenteriin lopulta reilusti toistasataa. Inariviikkoja vietetään 21.–30. heinäkuuta ympäri Suomen suurimman kunnan kyliä Saariselältä Sevettiin.