Inariviikot toivottaa kaikki mukaan tekemään 10-vuotisjuhlaohjelmaa

24.5.2018
Inariviikot kokoaa yhteen jo kymmenettä kertaa alueen perinteiset ja uudet kesätapahtumat asukkaiden ja matkailijoiden iloksi. Ohjelmasta löytyy menoja kaikenikäisille: kyläjuhlia, kultakisoja, lastentapahtumia, markkinatunnelmaa, konsertteja, pelimannitapahtumia, taidenäyttelyitä, retkeilyä, tanssia, laulua, teatteria, Gamas Blues -festarit sekä tietysti WaterCross-kelkkakisat.

– Ohjelmaa päivitetään verkkosivuille sitä mukaa kuin tapahtumia ilmoitetaan meille. Nyt on siis oikea aika koota oma porukka yhteen, suunnitella jotain, mitä ei ole ennen tehty tai herättää henkiin vanha perinne, ja ilmoittaa tapahtuma mukaan Inariviikkojen ohjelmaan inariviikot.fi-sivuilla olevalla lomakkeella, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen innostaa. 


Kaikkia yksityiskohtia, kuten lippujen hintoja, ei tarvitse vielä tietää. Tietoja voi täydentää myöhemmin kätevästi samalla lomakkeella.

Inariviikot etsii jälleen myös somettajia. Haussa on viisi eri-ikäistä, erilaisista tapahtumista ennakkoluulottomasti kiinnostunutta, vähintään 13 vuotta täyttänyttä somettajaa. 


– Vuoden 2017 innostavimpana somettajana palkittiin Jaakko Portti, joka heittäytyi rohkeasti sisällöntuottajan rooliin ja julkaisi somekanavissaan videoita, joissa haastatteli Inariviikkojen tähtiä ja yleisöä. Kiinnostavaa nähdä, mitä somettajat tällä kertaa keksivät!


Somettajat perehdytetään tehtävään, mutta muuten somettaminen on itsenäistä. Somettaja kertoo omille seuraajilleen niistä tapahtumista, joihin osallistuu yleisönä, yhteistyökumppanina tai järjestäjänä. Somettajat saavat vapaan pääsyn kaikkiin Inariviikkojen tapahtumiin.


– Tervetuloa mukaan tekemään juhlavuoden Inariviikot!

Lisätietoja: kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, 040 776 7446