Akkreditoituminen Inariviikot 2015 -tapahtumiin on alkanut

24.4.2015
Tervetuloa, hyvä median edustaja, monipuolisille Inariviikoille!  Saavuthan kokemaan ja näkemään Inariviikkojen 2015 monipuolisia tapahtumia. Toivomme, että tapahtumamme näkyvät ja kuuluvat edustamassasi mediassa. Akkreditoitumista vastaan myönnämme teille Inariviikot pressipassin.

Ilmoita sähköpostitse seuraavat tiedot: edustamasi media, nimi, työtehtävä, osoite, puhelinnumero, sähköposti ja se, miten sinut tavoittaa parhaiten. Näiden tietojen perusteella teemme Inariviikot 2015 pressipassin, jota näyttämällä on oikeutettu kulkemaan korvauksetta Inariviikkojen 2015 tapahtumissa uutisointi-, uutisvalokuvaus- ja jutuntekoasialla.

Pyydämme, että palautatte akkreditointipyynnön osoitteeseen mirja.karjalainen@inari.fiviimeistään 10.7.2015 mennessä. Vastauksen akkreditoinnin hyväksymisestä sekä ohjeet medialle saat ilmoittamaasi sähköpostiin viimeistään 15.7.2015.

Pyydämme jokaista toimittajaa lähettämään tulevan juttunsa Inarin kulttuuritoimelle osoitteeseen mirja.karjalainen@inari.fi heti, kun se/ne on julkaistu. Jutut on varustettava toimittajan nimellä ja median tunnuksella sekä julkaisupäivämäärällä.

Lisätiedot: kulttuurisihteeri mirja.karjalainen@inari.fi