Metsäjooga (maksuton)

Arctic Sky
25.7.2024 17.00 - 18.00
Arctic Sky
Ruijankeino 2, 99830 Saariselkä
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja sähköpostilla minna@arcticskylapland.com tai whatsupilla 0401559700.

IMG_7983.JPG

Tervetuloa Metsäjoogaan!

Metsässä joogaaminen on mukavaa, rentouttavaa ja mieltä virkistävää. Tunti sopii kaikille ikään, kuntoon ja sukupuoleen katsomatta. Harjoitukset tehdään pääasiassa seisten, mutta istumme myös maahan. Voit ottaa mukaasi metsään soveltuvan maton tai muun alustan, mutta pärjäät myös ilman. Mahdollisesti viileillä ilmoilla myös torkkupeittoon kääriytyminen saattaa olla yleellisen ihanaa!

Pukeudu sopivasti sääolosuhteisiin nähden ja laita jalkoihisi metsässä liikkumiseen soveltuvat kengät. Suosittelemme peittävää ja väljää vaatetusta mukavuuden varmistamiseksi. Nojaamme harjoituksessa puihin eli ethän laita parasta puseroasi päälle. Tapahtumaa ei toteuteta kaatosateella, mutta pieni tihkusade ei haittaa.

Tiesitkö: Metsällä on todettu useissa tutkimuksissa hyviä vaikutuksia mieleen ja koko kehoon. Metsässä oleilu mm. parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, alentaa verenpainetta, vähentää stressiä, kohottaa mielialaa, parantaa keskittymiskykyä, nopeuttaa parantumista, nostaa energiatasoa, parantaa unen laatua, vahvistaa luontoyhteyttä ja vahvistaa onnellisuudentunnetta! Mäntymetsästä ilmaan leviävät eteeriset öljyt tuovat meille lisäksi monia muita tervehdyttäviä vaikutuksia. Metsään lähteminen siis kannattaa varmasti!

Tapaamme Arctic sky:n pihassa osoitteessa Ruijankeino 2, klo 17.05
Lähdemme metsään klo 17.10 ja palaamme samaan paikkaan klo 18.00 mennessä. Joogaharjoituksen pituus on noin 50 minuuttia.

Voit ilmoittautua ennakkoon yksityisviestillä, puhelimella /whatsupilla 0401559700 tai sähköpostilla minna@arcticskylapland.com ja halutessasi voit kertoa meille tulostasi painamalla myös tapahtuman Osallistun- painiketta. Osallistuminen on mahdollista myös ilman ennakkoilmoittautumista. Tule ajoissa paikalle!

Järjestäjä varaa mahdollisuuden muutoksiin. Harjoituksen vetäjänä toimii joogaohjaaja Minna Kataja (RYT500).

Mikäli sinulla on terveydellisiä haasteita tai olet raskaana, ilmoitathan etukäteen ohjaajalle asian huomioimiseksi harjoituksessa. Tarvittaessa konsultoi lääkäriäsi ennen osallistumista. Tunnille osallistutaan omalla vastuulla ja järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Lisätietoja sähköpostilla minna@arcticskylapland.com tai whatsupilla 0401559700.