Sähköpyöräretki Kopsujärvelle ja saunaan

Arctic Sky Ay
23.7.2024 10.00 - 17.00
Arctic Sky Ay
Ruijankeino 2, 99830 Saariselkä
130€
Arctic_Outdoor_Pyöräily_2048px-3.jpg

Koe täydellinen yhdistelmä pyöräilyä, henkeäsalpaavia maisemia ja perinteistä saunakulttuuria päiväretkellämme Kopsusjärvelle Urho Kekkosen kansallispuistossa.

Sähköavusteisella läskipyörällä voit nauttia upeasta erämaamaisemasta ja tutustua kansallispuiston vähemmän kuljettuihin osiin. Kaunis reitti on helppokulkuinen ja sopii kaikentasoisille pyöräilijöille. Matkan varrella pysähdytään eväille samalla kun Nattastunturit kohoavat ylväinä järven takaa.

Pyöräretken kruunaa perinteinen puulämmitteinen sauna, jonka edessä virtaava tunturipuro kutsuu virkistävään pulahdukseen. Arctic Skyn yksityiskäytössä oleva sauna sijaitsee omassa luonnonrauhassa ja tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen.

Paikallisen oppaan ohjaama pienryhmäretki kestää noin 6-7 tuntia ja sisältää: opastuksen, laadukkaan sähköläskipyörän ja kypärän, pefletin, pyyhkeen ja vettä saunalla. Ota mukaasi eväät, oma vesipullo ja uimapuku. Pyöräilijälla on oltava kohtalainen peruskunto ja pituus vähintään 154cm. Minimiryhmäkoko 3 hlö. Hinta 130 euroa.

Ainutlaatuinen elämys, joka jää varmasti mieleen!