Leffakimarassa Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Inarin kulttuuritoimi
26.7.2023 18.00 - 20.45
Elokuvateatteri Kaarre
Koppelontie 4, Ivalo
12 €

Ikäraja K12. Elokuvan kesto 2h 43 min.

Mission Impossible - Dead Reckoning Part One.jpg

Ethan Huntin ja IMF-tiimin on jäljitettävä pelottava uusi ase, joka uhkaa koko ihmiskuntaa, jos se joutuu vääriin käsiin. Kun tulevaisuuden hallinta ja maailman kohtalo ovat vaakalaudalla, alkaa tappava kilpajuoksu maapallon ympäri.

Ethan Hunt (Tom Cruise) ja hänen IMF-tiiminsä tarttuvat tähän mennessä vaarallisimpaan tehtäväänsä: heidän on pakko jäljittää koko ihmiskuntaa uhkaava, uudenlainen tuhoase ennen kuin se joutuu vääriin käsiin. Alkaa tappava kilpajuoksu ympäri maapalloa. Pelissä on se, kuka kontrolloi tulevaisuutta ja maailman kohtaloa. Samalla synkät voimat Ethanin menneisyydestä lähenevät. Kohdatessaan mystisen, kaikkivoivan vihollisen Ethan joutuu hyväksymään, ettei mikään voi merkitä enempää kuin tämä tehtävä – eivät edes hänelle tärkeimpien ihmisten henget.

Christopher McQuarrie.

Christopher McQuarrie Bruce Gellerin luoman televisiosarjan pohjalta.

Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Frederick Schmidt, Charles Parnell, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss.

Genre: toiminta.