Inariviikot avajaiskonsertti

Inarin kulttuuritoimi
21.7.2023 17.00 - 18.15
Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarre
Koppelontie 4, 99800 Ivalo
10 €. Lipunmyynti aukeaa 1h ennen konserttia.

Kaarteessa auditorioon kulku ja poistuminen ainoastaan alakerran oven kautta. Ei kulkua yläaulaan.

Lotta Maija & Jutta Jessika Inariviikot avajaiset tekstitön 2.png

Kulttuurin ja yhteisöllisyyden täyteiset Inariviikot starttaavat näiden naismuusikoiden luontoon yhdistävien sävelten saattelemana.

Kumpikin heistä soittaa omia kappaleitaan, jotka ovat herkkiä, luontoon tuovia, konstailemattomia ja kauniita.

Lotta Maija ja Jutta Jessika ovat musiikin ammattilaisia, joiden musiikki kumpuaa syvästä rakkaudesta musiikkia, luontoa ja ihmisyyttä kohtaan. Tavoite ei ole luoda virtuoosimaista ulkokultaisen kaunista kokemusta, vaan aito, tunteita välittävä, ihmisiä yhdistävä yhteinen elämys.

7_20230419_152943_0006.jpg

Tutustu muusikoihin:

Jutta Jessika:

Jutta Jessika on laulaja-lauluntekijä, jolle kulttuurihyvinvointi on sydämen asia. Hän nauttii konstailemattoman musiikin luomisesta, jossa ei tavoitella täydellistä virtuoosimaista lopputulosta. Jutta Jessikan musiikki on ennemmin kutsu hänen leikkikentälleen sekä meditatiivisiin hetkiin. 

Espoolaislähtöinen Jutta Jessika asettui Pohjois-Lappiin, Inariin, reilu 10 vuotta sitten ja huomasi olevansa kotona. Luonto ja alueen vahvat juuret menneeseen ovat inspiroineet häntä ammentamaan musiikkiinsa entistä enemmän perinteitä ja ympäristöä kunnioittavaa ja pohdiskelevaa sisältöä.

 Hän säestää itseään erityisesti vähäeleisillä kielisoittimilla. Hänellä on tapana sommitella elämää kaikkine väreineen mutkattomiin melodioihin ja sointuviin sanoituksiin.

Jessikan musiikkiin voit tutustua:

http://www.youtube.com/user/juttajessika

FB: Jutta Jessika

Lotta Maija:

Lotta Maija on laulaja-lauluntekijä joka luo musiikkinsa kautta maailmoja saatellen kuulijan oman luontonsa äärelle. Hänen aurinkoinen ja välitön olemuksensa välittyvät kappaleissansa. Hänelle tärkeää on autenttinen ilmaisu ja se, että kuulija voi levätä musiikissa.

Hän on tehnyt 15 vuotta erilaisia musiikin ohjauksen töitä ja muusikon töitä jo yli 18 vuotta.

Jotkut tietävät hänet Sharanamin huilisti-basistina tai Deepthin huilistina. Hän on tehnyt myös paljon yhteistyötä eri artistien kanssa ja soittaa yli 15 eri levyllä.

Keikkailun lisäksi hän pitää laulupiirejä, nuotiokitarakursseja, runonlaulupiirejä, soittotunteja, muskareita, erilaisia luovuuteen ja musiikin tekemiseen liittyviä kursseja, naisten kaakaoseremonioita ja äänittää seuraavaa levyään. Lotta Maijan esikoisalbumi 'Tuulen Tytär' julkaistiin 9.9.2022.

Lotta Maijan löydät:

https://linktr.ee/lottamaijamusic

https://www.lottamaijamusic.com/

Spotify: Lotta Maija

https://open.spotify.com/artist/5g63yYEa6Ym1JQHQb

FB Lotta Maija Music

https://www.facebook.com/Lottamaijamusic/

IG: Lotta Maija Music https://www.instagram.com/lottamaijamusic/?hl=fi

Youtube: Lotta Maija Music

https://www.youtube.com/c/LottaMaijaMusic