Polkujuoksuleiri aloittelijoille 28.-30.7.

Xwander Nordic
28.7.2022 - 30.7.2022
Ivalo-Inari-Saariselkä
Ivalontie 12 (lähtöpaikka), 99800 Ivalo
Ilmoittautuminen ja liput: www.xwander.fi

Ilmoittautuminen ja liput: www.xwander.fi

polkujuoksu.PNG

Oletko haaveillut juoksuharrastuksen aloittamisesta? Kaipaatko lisää matkaa viikoittaisiin lenkkeihisi? Haluatko löytää samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa juosta samalla kun samoat Lapin luomoavissa metsissä?

Jos vastasit ”kyllä” edes johonkin edellä mainituista, 3 päivän polkujuoksu-eirimme Ivalo-Inari-Saariselän alueella on kuin tehty sinulle! Tämä juoksuleiri on tarkoitettu rentoon ja hauskaan treenamiseen - Kunkin yksilön kykyjen sekä jokaisen fyysisten ja henkisten voimavarojen tutkimiseen. Leiri on suunniteltu aloittelijoille, jotka haluavat joko aloittaa harjoittelun tai joilla on jo jonkin verran juoksukokemusta, mutta jotka haluavat kehittää tekniikkaansa. Tervetuloa mukaan rohkein ja avoimin mielin!

Leirin aikana joustaan 6-10km mittaisia lenkkejä, kahdesti päivässä. Tämän lisäksi jokainen päivä sisältää luentoja juoksemisesta, henkisistä ja fyysisistä voimavaroista ja siitä, kuinka kehittää näitä ominaisuuksia itsessään. Ultrajuoksija Pasi Koskisen ohjauksessa saat työkaluja ja inspiraatiota, jotta voit ennen kaikkea innostua juoksemisesta ja mahdollisuuksista, joita se voi avata sinulle!

Ilmoittautuminen ja liput: www.xwander.fi