Metsäjooga

Arctic Sky Ay
25.7.2022 - 25.7.2022
Arctic Sky
Ruijankeino 2, 99830 Saariselkä
IMG_8036.JPG

Tule nauttimaan joogan ja metsän virkistävistä vaikutuksista metsäjoogaharjoitukseen klo 16.10-17.05. Harjoituksen aikana teemme eri aistikanavia käyttäen kevyitä joogaharjoituksia, joiden avulla voimme syventää luontoyhteyttämme ja rentoutua. Harjoitukset tehdään pääasiassa seisten, mutta nojaamme myös puihin ja voimme istua maahan. Pue siis päällesi metsässä liikkumiseen soveltuvat, suojaavat ja likaa pelkäämättömät vaatteet! Halutessasi voit tuoda mukanasi huivin tai viltin ja istuinalustan.

Ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla minna@arcticskylapland.com tai viestillä 0401559700 on toivottavaa, mutta ei pakollista!

Joogaharjoitus voidaan toteuttaa tarvittaessa kokonaisuudessaan istuma-asennossa "esteettömästi", kunhan vaan saamme sinut metsään. Harjoitus sopii kaikille. Kerro mahdollisesta liikerajoitteestasi tai raskaudestasi ohjaajalle ennen harjoituksen aloittamista.

Tiesitkö, että metsällä on todettu useissa tutkimuksissa hyviä vaikutuksia mieleen ja koko kehoon. Metsässä oleilu mm. parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, alentaa verenpainetta, vähentää stressiä, kohottaa mielialaa, parantaa keskittymiskykyä, nopeuttaa parantumista, nostaa energiatasoa, parantaa unen laatua, vahvistaa luontoyhteyttä ja vahvistaa onnellisuudentunnetta!