Villiyrtit kotikäytössä

Arctic Sky Ay
24.7.2022 - 24.7.2022
Arctic Sky
Ruijankeino 2, 99830 Saariselkä
Hinta 35 euroa (sis. alv 24%). Hintaan sisältyy opastus, aineisto ja villiyrttimaistiaisia. Lapset aikuisen mukana ja valvonnassa 15 euroa. Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä ja enimmäismäärä 10 henkilöä.

Retki toteutetaan säävarauksella!

Sitova ilmoittautuminen 17.7.2022 klo 16.00 mennessä yksityisviestillä tai sähköpostilla minna@arcticskylapland.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan mahdolliset allergiasi ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta.
Järjestäjä varaa mahdollisuuden muutoksiin.

IMG_4834.jpg

Miten hyödyntäisin villiyrttejä osana arkiruokaa? Entä voisinko hyödyntää niitä retkellä? Miten voisin tehdä villiyrteistä mausteita? Lapin yrteistä sopivat syötäväksi sellaisenaan? Miten villiyrttejä säilötään? Toimivatko yrtit rohtoina?

Villiyrteistä ja -vihanneksista voimme valmistaa omaan käyttöömme monenlaisia ruokia, juomia, kylpyjä, voiteita tai uutteita. Villiyrtit ovat ilmaista, puhdasta, monikäyttöistä ja kaunista ruokaa!

Retkellä pääsemme tutustumaan kesäisiin villiyrtteihin sekä muihin luonnontuotteisiin niiden luontaisilla kasvupaikoilla sekä Minnan villiyrttitarhassa. Opiskelemme yrttien käyttöä tarkemmin taukopaikassa omia eväitä ja yrttimaistiaisia syöden! Tutustumme villiyrttien käyttöön monipuolisesti niin ravintona kuin hyvinvointikäytössäkin.

Kouluttajana toimii kauppayrttineuvoja Minna Kataja.