FI | EN | RU

Somettajat Inariviikoilla 2017

Tapahtumien tunnelmista Inariviikoilla 2017 somettavat Amy N. Joy (Instagram: @amynjoys Facebook: /amynjoysburlesque), Sarita Kämäräinen (Instagram: @saritannika), Perhe Kulppi Korhonen, Jaakko Portti (Twitter: @JaakkoPortti Facebook: /JaakkoPortti) ja Kaarina Seppänen (Instagram: @kaarinaseppanen Twitter: @ulla_kaarina). Somettajat tullaan esittelemään kesän aikana Inariviikkojen somekanavissa (FacebookTwitter ja Instagram).

Siinä missä Inariviikkojen omien somekanavien ääni on pääosin toimintaan kehottava, somettajien ääni voi olla hauska ja leikkisä, syvällisesti pohdiskeleva, kriittinen ja kehittävä, visuaalisiin elämyksiin keskittyvä tai vaikkapa uusiin kokemuksiin ennakkoluulottomasti heittäytyvä.

Somettaja kertoo omille seuraajilleen aihetunnisteella #inariviikot #inariweeks ja #anárvahkut niistä tapahtumista, joihin osallistuu yleisönä, yhteistyökumppanina tai järjestäjänä. Tarjoamme somettajille vapaan pääsyn kaikkiin Inariviikot-tapahtumiin ja palkitsemme innostavimman somettajan 100 euron lahjakortilla paikalliseen yritykseen.