FI | EN | RU

Hae somettajaksi Inariviikoille 2018!

Inariviikot etsii somettajia

Bloggaajat, vloggaajat ja live-videoilla viihdyttäjät huomio! Inariviikot etsii jälleen somettajia. Haussa on viisi eri-ikäistä, erilaisista tapahtumista ennakkoluulottomasti kiinnostunutta, vähintään 13 vuotta täyttänyttä somettajaa.

Hae somettajaksi 25.5. mennessä kertomalla Facebookissa, Twitterissä tai Instagrammissa aihetunnisteella #inariviikot, miksi juuri sinä olisit hyvä somettaja Inariviikoille. Voit myös laittaa suoraan viestiä kulttuurisihteeri Mirja Karjalaiselle, mirja.karjalainen(at)inari.fi.

Somettajat perehdytetään tehtävään, mutta muuten somettaminen on itsenäistä. Somettaja kertoo omille seuraajilleen aihetunnisteella #inariviikot #inariweeks ja #anárvahkut niistä tapahtumista, joihin osallistuu yleisönä, yhteistyökumppanina tai järjestäjänä. Tarjoamme somettajille vapaan pääsyn kaikkiin Inariviikot-tapahtumiin ja palkitsemme innostavimman somettajan 100 euron lahjakortilla paikalliseen yritykseen.

Somettajaksi valitut esitellään kesän aikana Inariviikkojen somekanavissa (FacebookTwitter ja Instagram) ja alueen kotitalouksiin ja yrityksiin jaettavassa ohjelmalehdessä.