FI | EN

Somettajat Inariviikoilla 2018

Inariviikkojen somettajat ovat Emmi Leivo, Samuli "Teho" Majamäki, Salme Kiviniemi, Aleksandra "Sasha" Degtiareva ja Ana Teresa André.

Venäläinen valokuvaaja Sasha ja hänen portugalilainen kollegansa Ana kertovat meille somessa Inariviikkojen tapahtumista ulkomaalaisen matkailijan näkökulmasta. He myös tukevat Inariviikkojen omien somekanavien kansainvälisessä sisällöntuotannossa.

Inarin nuorisovaltuuston puheenjohtaja Emmi ja toimistotyöntekijänä kunnassa työskentelevä Salme muodostavat paikallisen sometiimin ja Soljun kanssa Laulaa, soi -juhlakonsertissa lavalle nouseva monisoitintaiteilija Teho Majamäki puolestaan tuo somenäkyvyyteen kenties kurkistuksen myös kulissien taakse.

Somettajat kertovat omille seuraajilleen aihetunnisteella #inariviikot #inariweeks ja #anárvahkut niistä tapahtumista, joihin osallistuvat yleisönä, yhteistyökumppanina tai järjestäjänä. Tarjoamme somettajille vapaan pääsyn kaikkiin Inariviikot-tapahtumiin ja palkitsemme innostavimman somettajan 100 euron lahjakortilla paikalliseen yritykseen.

Tutustu somettajiin Facebookissa