FI | EN | RU

Toripura - sirkus- ja teatteriesitys kaikenikäisille

12:00-12:40, 16:00-16:40
Ivalo tori

Toripura.JPGToripura - sirkus- ja teatteriesitys kaikenikäisille

 Toripura on rovaniemeläisen Monitaideyhdistys Pisteen ja helsinkiläis-rovaniemeläisen Mummot-työryhmän mukaansatempaava ja hauska esitys erilaisuuden kohtaamisesta ja siihen sopeutumisesta. Se on visuaalista ja fyysistä teatteria klovnerian, akrobatian ja live-musiikin mausteilla. 

Toripura-esitys kertoo kahdesta torimyyjämummosta ja heidän kohtaamisestaan. Toisilleen vieraat ja eriparia olevat mummot ajautuvat törmäyskurssille heidän joutuessa yllättäen jakamaan myyntipaikkansa. Mummojen ratkaistavaksi jää opetellako elämään rinnakkain vai lähteäkö etsimään uutta toria. Toripura-esitys nauraa lempeästi erilaisuuden kohtaamisen vaikeuksille sirkuksen ja teatterin kielillä. 

Esitys sopii kaikenikäisille lähes vauvasta vaariin (suositusikä +4 vuotta). Esityksen kesto on noin 40 min.

Työryhmä:

Esiintyjät ja esityksen suunnittelu: 

Sirkustaiteilija Inka Pehkonen, näyttelijä Paula Laurila, muusikko Pekka Kumpulainen

Muu esityksen valmistamiseen osallistunut työryhmä: näyttelijä/ohjaaja Idalotta Backmann, sirkustaiteilija Henna Kaikula, puvustaja Riikka Matala, tanssija Marjo Selin, lavastaja Janne Vasama.

Tuotanto:

Esitys on Monitaideyhdistys Pisteen ja Nurin Kurin Group:n tuotanto.

Mummoja ovat tukeneet: Taiteen edistämiskeskus, Samuel Huberin taidesäätiö, Alli Paasikiven säätiö, Alfred Kordelinin säätiö ja Jenny ja Antti Wihurin säätiö.

Löydät meidät täältä

http://www.pistery.org/sirkusesitykset/mummot

Yhteystiedot: Henna Kaikula, henna.kaikula(at)gmail.com/044-3265326