FI | EN

Neljän tunnin tikanheittokilpailu

12:00-16:00
K-Supermarket Ivalo, Ivalontie 17, Ivalo

Neljän tunnin tikanheittokilpailu.jpg

Neljän tunnin tikanheittokilpailu on palannut!

Kilpailu järjestetään myös seuraavina vuosina perinteisenä Inariviikot-tapahtumana ja tarkoituksena on rikkoa edellinen Inariviikkojen ennätystulos. Vuoden 2017 Inariviikoilla heitettiin tulos 4327p, jota on tarkoituksena parantaa.

Jotta kilpailu saataisiin heti klo 12.00 alkamaan, otetaan ensimmäisten kilpailijoiden ennakkoilmoittautumiset vastaan jo 11:30 lähtien. Kilpailun aikana joi ilmoittautua vielä mukaan ja heittovuoro tulee kilpailjoiden ilmoittautumisjärjestyksessä. Miehet ja 15 vuotta täyttäneet pojat heittävät 5 metriltä. Naiset, tytöt sekä  alle 15 vuotiaat pojat heittävät 4 metriltä. Kilpailussa heitetään vain yhteen tauluun. Kilpailijalla on käytettävissään 5 tikkaa jotka heitetään yksitellen. Kilpailussa pitää olla vähintään 50 osallistujaa.

Tikkaa heitetään neljän tunnin aikana niin usein kuin kilpailijat ehtivät yhteen tauluun vuorotellen heittämään. Yksi kilpailija voi heittää kerrallaan vain yhden sarjan. Kilpailussa ei ole rajoitettu sitä, kuinka monta sarjaa yksi heittäjä neljän tunnin aikana saa heittää. Kilpailuajan päätyttyä lasketaan kaikkien kilpailijoiden pisteet yhteen, josta muodostuu vuoden 2018 Inariviikolla heitetty lopputulos.

Lisätietoja tapahtumasta: Pekka Niinikoski 040 0768 973, pekka.niinikoski(at)saunalahti.fi

Tapahtuman järjestäjä Suomen Tikkaurheiluliitto STURL ry yhteistyössä K-Supermarket Ivalon kanssa.