FI | EN | RU

Stand Up -ilta

21:00-
Ivalo River Camping, Kerttuojantie 1

StandUp_ilta_juttulaitew600.jpgTommi Mujunen - tuo energinen pakkaus radiomastojen ja hyppyrimäkien luvatusta kaupungista eli Lahdesta. Lahti on toiminut monien huippuartistien kotipaikkana ja ponnahduslautana, eikä mennä metsään myöskään Tommin kohdalla.

Esiintymisestä aina pitänyt Tommi löysi stand up lavat yli kymmenen vuotta sitten, ja mahtuupa väliin kokemusta myös näyttelemisestä. Tommilla on pikkupoikamainen pilke silmäkulmassa. Tämä vilperi naurattaa ja ihastuttaa yleisöään nokkelalla komiikalla, jonka aiheet voivat hämmästyttää olemalla hyvinkin arkisista tilanteista poimittuja havaintoja. Kun Tommi pääsee vauhtiin, ei yllätyksiltä eikä nauruilta voi välttyä, ja lopputulos yleensä koetteleekin yleisön edustajien vatsalihasten kestävyyttä oikein urakalla. Miksi mennä salille, kun voi tulla Tommin keikalle nauramaan itsensä huippukuntoon!

Tomi Haustola on kokenut koomikko, joka naurattaa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänen improvisaatiokykynsä sekä rohkeus olla aidossa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa varmistavat, että esitys on joka kerta ainutlaatuinen ja viihdyttävä.

Tomi on tehnyt komiikkaa yli 7 vuotta ja stand upin lisäksi hän käsikirjoittaa parhaan komediaohjelman Venlalla palkittua Noin Viikon Uutiset – ajankohtaissatiiria (YLE2).
Tomin uraan on ehtinyt kertyä yli 1000 keikkaa, esiintymisiä TV:ssä esim. Nelosen Stand up! -ohjelmassa sekä Naurun Tasapainossa (YLE2).

Tämän lisäksi hän on tehnyt yleisölämmittelyjä mm. Marja Hintikka Livessa ja Tähdet Tähdet – ohjelmassa. Tomi on myös ensimmäinen suomalainen stand up -koomikko kenen keikkataltiointi ”Maisemareittiä” on julkaistu Spotifyssa.

Liput 15 €