FI | EN

Taida! -taideleirin loppunäytös

15:00
Vasatokka, Nuoriso- ja luontomatkailukeskus, Angelintie 696, Inari

Taida! -taideleirin loppunäytös nähdään Inariviikkojen ensimmäisinä tapahtumina Vasatokassa.

Taida! sisältää tanssia, teatteria ja musiikkia 9-13 -vuotiaille Inarissa, Vasatokassa joka päivä 18.-20.7. klo 9.30-15.30.

Leirille ovat tervetulleita kaikki teatteri-, tanssi- ja musiikkiharrastuksesta kiinnostuneet tai jo jotakin lajia harrastaneet. Leirin aikana kokeillaan eri taiteenlajeja katutanssista musiikkiin ja improvisaatioon. Ohjaajina toimivat tanssija-koreografi Auri Ahola, b-boy Jimi Kettunen, musiikkipedagogi Jessika Lampi ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Riitta-Elina Valaja.

Leiri huipentuu 20.7. klo 15 leiriläisten esitykseen, johon on vapaa pääsy kaikille kiinnostuneille!

Leiri on maksuton. Inarin kunta järjestää leirille päivittäin yhteiskuljetuksen Ivalo-Inari-Vasatokka ja takaisin. Kuljetukseen varataan paikka ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetus lähtee Ivalosta ala-asteen parkkipaikalta klo 8.30, Sajoksen kautta Vasatokkaan. Paluukuljetus lähtee Vasatokasta klo 15.30.

Ilmoittautumiset 3.7. mennessä:
Jessika Lampi: jessika.lampi(at)gmail.com tai 050 325 4375 / Auri Ahola: ahola.auri(at)gmail.com
Kirjoita sähköposti-ilmoittautumiseen osallistujan nimi ja ikä, huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä mahdollinen kyytitarve. Ilmoittautuneille lähetetään viikolla 27 leirikirje, jossa on tarkemmat ohjeet ja ohjaajien yhteystiedot.

Leirin järjestämistä ovat tukeneet Lapin taidetoimikunta ja Inarin kunnan kulttuuritoimi.