FI | EN

Akkreditoituminen Inariviikot 2018 -tapahtumiin

Tervetuloa, hyvä median edustaja, kymmenensille Inariviikoille! Saavuthan kokemaan ja näkemään Inariviikkojen monipuolisia tapahtumia. Toivomme, että tapahtumamme näkyvät ja kuuluvat edustamassasi mediassa. Akkreditoitumista vastaan myönnämme teille Inariviikot 2018 -pressipassin.

Ilmoita sähköpostitse seuraavat tiedot: edustamasi media, nimi, työtehtävä, osoite, puhelinnumero, sähköposti ja se, miten sinut tavoittaa parhaiten. Näiden tietojen perusteella teemme Inariviikot 2018 -pressipassin, jota näyttämällä olet oikeutettu kulkemaan korvauksetta Inariviikkojen 2018 tapahtumissa uutisointi-, uutisvalokuvaus- ja jutuntekoasialla.

Pyydämme, että palautatte akkreditointipyynnön osoitteeseen mirja.karjalainen(at)inari.fi 6.7.2018 mennessä. Vastauksen akkreditoinnin hyväksymisestä sekä ohjeet medialle saat ilmoittamaasi sähköpostiin viimeistään 13.7.2018.

Pyydämme jokaista toimittajaa lähettämään juttunsa Inarin kulttuuritoimelle osoitteeseen mirja.karjalainen(at)inari.fi heti, kun se/ne on julkaistu. Jutut on varustettava toimittajan nimellä ja median tunnuksella sekä julkaisupäivämäärällä.

Lisätiedot: kulttuurisihteeri mirja.karjalainen(at)inari.fi

Pressikuvat 2018

Kuvat ovat vapaasti tiedotusvälineiden käytettävissä Inariviikkoja koskevassa uutisoinnissa.