Vielä ehdit ilmoittaa tapahtumia Inariviikoille

21.5.2019
Vielä ehdit ilmoittaa tapahtumia Inariviikoille

Mitä, missä ja milloin tapahtuu? Myydäänkö tapahtumaan lippuja? Sopiiko tapahtuma myös vieraskielisille yleisölle? Mitä kuvia tapahtuman markkinoinnissa voidaan käyttää? Näitä kysymyksiä miettii vielä moni tapahtumajärjestäjä, joka suunnittelee osallistuvansa Inariviikkojen toteuttamiseen.

– Vielä ehtii uudetkin tapahtumajärjestäjät mukaan! Parhaan hyödyn Inariviikkojen tapahtumien yhteismarkkinoinnista saa, kun ilmoittaa kaikki tiedot perjantaihin mennessä, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen kannustaa.

Kaikki perjantaihin 24.5. mennessä ilmoitetut tapahtumat julkaistaan lisäksi kesällä alueen kotitalouksiin ja yrityksiin jaettavassa ohjelmalehdessä. Tämän jälkeen ilmoitetut tapahtumat ja ohjelmamuutokset päivitetään verkkosivujen tapahtumakalenteriin.

Terveisiä Muumilaaksosta ja paljon muuta ohjelmaa

Inariviikoilla nähdään iloiset Muumilaaksoon asukkaat, Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja ihastuttava Pikku Myy. Sajoksessa 25.7. nähtävän esityksen aluksi saadaan nauttia Inariviikkojen lastentanssikurssilaisten Muumi-aiheisesta tanssiesityksestä.

– Tapahtumakalenteriin on tänä vuonna ilmoitettu ilahduttavan runsaasti luontotapahtumia. On metsäjoogaa, fatbike-pyöräilyä, ulkoilutapahtuma ja ohjattuja retkiä. Innolla odotan, mitä uutta sieltä vielä on tulossa.

Avajaisia vietetään tällä kertaa Ivalossa Haravalanton puistoalueella tukkilaisnäytöksen äärellä kahvitellen.

Lisätietoja: 
Mirja Karjalainen, 040 776 7546mirja.karjalainen@inari.fi

Pressikuvat:
Pressikuvat ovat ladattavissa Media-sivulta.

Inariviikot kokoaa yhteen alueen perinteiset ja uudet kesätapahtumat asukkaiden ja matkailijoiden iloksi. Ohjelmistosta löytyy menoja kaikenikäisille – on kyläjuhlia, kultakisoja, lastentapahtumia, markkinatunnelmaa, konsertteja, kirkkotapahtumia, pelimannitapahtumia, taidenäyttelyitä, retkeilyä, tanssia, laulua ja teatteria. 

Inariviikot – tanssii, laulaa, soi, kalastaa, huuhtoo, tarinoi.