Inariviikoille etsitään sosiaalisen median sisällöntuottajaa – myös kesätapahtumien haku on käynnissä

12.4.2024
Inarin kunta etsii sosiaalisen median sisällöntuottajaa kesätapahtumiin. Tehtävä keskittyy Inariviikot-tapahtumakokonaisuuden markkinointiin ja yhteistyöhön tapahtumajärjestäjien kanssa.

Inariviikot kokoaa alueen kesätapahtumia yhteen asukkaiden ja matkailijoiden iloksi ympäri laajaa Inarin kuntaa aina Saariselältä Sevettijärvelle. Tulevan kesän Inariviikot järjestetään 19.–28.7.2024. 

– Haemme nyt kesän ajaksi sosiaalisen median sisällöntuottajaa Inariviikoille. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus ja upea tilaisuus tutustua Suomen suurimman kunnan kesätapahtumiin ja ihmisiin niiden takana, kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen kertoo.

Haku on avoinna 17.4.2024 klo 15 saakka. Työpaikkailmoitukseen voi tutustua Kuntarekryssä.

Tapahtumakalenteri on avoinna ilmoittautumisille

Inariviikkojen tapahtumakalenteri on avattu tapahtumajärjestäjien ilmoittautumisille. Kaikki 31.5.2024 mennessä ilmoitetut tapahtumat kerätään mukaan joka kotiin heinäkuussa jaettavaan lyhytohjelmalehteen. Ilmoitettuja tietoja voi tarvittaessa. täydentää myöhemmin nettisivujemme tapahtumakalenteriin.

– Inariviikot muotoutuu joka vuosi vähitellen tekijöidensä näköiseksi ilmoitettujen tapahtumien myötä. Tiedossamme on tässä vaiheessa, että Ivalon Pelimannipäivät järjestetään Ivalossa jo 50.:ttä kertaa ja 50-vuotisjuhlakiertueellaan oleva Piirpauke piipahtaa Inariviikoilla, Mirja Karjalainen kertoo.

Inariviikkojen tapahtumat tutustuttavat yleisönsä paikalliseen luontoon, elämänmenoon ja elinkeinoihin. Kesällä 2024 on mahdollista tutustua muun muassa Inarijärven kaupalliseen kalastukseen ja osallistua lasten onkitapahtumaan.

Viime vuonna Inariviikkojen tapahtumissa oli yhteensä yli 10 000 kävijää. Eniten yleisöä vetivät vesikrossit, suunnistustapahtuma Saariselällä ja musiikkifestarit Näverniemessä.

Lisätietoja: kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen, puh. 040 776 7546

Työpaikkailmoitus: Määräaikainen sosiaalisen median sisällöntuottaja, Inari